Verzendkosten in Duitsland

Vast tarief 4,90 EUR
Toeslag rembours 5,50 EUR
Toeslag omvangrijke goederen 20 EUR
Express verzending 13,90 EUR

Verzendkosten naar het buitenland

Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, België 5,90 EUR
rest van de wereld 10 EUR
Toeslag volumineuze goederen 20 EUR
Elke zending die via onze partner DHL bij je thuis wordt afgeleverd, is verzekerd.

Pakketverzending met DHL

Al onze binnenlandse pakketten worden verzonden met DHL. Zodra je pakket is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail met een traceercode. Via deze link of rechtstreeks bij DHL kun je zien waar je pakket zich momenteel bevindt.

DHL traceren

DHL Express

Vandaag besteld, morgen in huis: zo snel kan het zijn met expreslevering. Bei 13,90 EUR Tegen verzendkosten van 13,90 EUR garanderen wij de volgende dag levering voor elke expresbestelling die voor 15.00 uur bij ons binnen is, van maandag tot en met donderdag!
Deze vorm van levering is mogelijk met aankoop op rekening, PayPal, Amazon Pay, Pay now Klarna, Apple Pay en creditcard. Op dit moment is de expresservice alleen beschikbaar in heel Duitsland. De kosten bestaan uit onze momenteel geldende verzendkosten.

Levertijd

Als een bestelling op een werkdag voor 7.00 uur wordt geplaatst, wordt de bestelling doorgaans de volgende werkdag voor 18.00 uur bezorgd. Voor bestellingen die op een zaterdag, zondag of officiële feestdag worden geplaatst, vindt de levering over het algemeen plaats op de eerstvolgende werkdag vóór 18.00 uur. Data voor leveringen en diensten zijn alleen bindend als deze uitdrukkelijk schriftelijk door Elbenwald zijn bevestigd. Elbenwald heeft het recht een levering voor een genoemde leverdatum uit te voeren.

De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van de artikelen. Details hierover vindt u in de gedetailleerde beschrijving van het betreffende product.

Levertijd in Duitsland

Als de artikelen op voorraad zijn, worden de goederen direct de volgende werkdag na ontvangst van de bestelling overgedragen aan de verzendafdeling. Binnen Duitsland bedraagt de levertijd via onze logistieke partner DHL meestal nog eens 1-2 werkdagen na verzending van de bestelling. In het geval van grotere pakketvolumes, bijvoorbeeld kort voor de feestdagen, kunnen er minimale vertragingen optreden. Informatie over de beschikbaarheid van een artikel vind je in elke gedetailleerde beschrijving.

Levertijd buitenland

Voor bestellingen naar het buitenland moet rekening worden gehouden met een levertijd van ten minste 3-5 werkdagen na verzending van de bestelling door Elbenwald. De ervaring leert dat de verzending naar het buitenland ongeveer een week duurt. Bij grotere pakketvolumes, bijvoorbeeld tijdens de kerstperiode, kan deze periode nog langer zijn. Daarom vragen wij u uw bestelling zo vroeg mogelijk te plaatsen.

Leveringsgebieden

Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Zweden, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Hongarije, Verenigd Koninkrijk, Cyprus.

Landen die niet in de lijst voorkomen, worden niet standaard geleverd. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Douane-/leveringsbeperkingen

Bij het importeren van bestelde goederen in landen die geen lid zijn van de EU, zijn invoerrechten in de vorm van omzetbelasting bij invoer en douanerechten verschuldigd. De benodigde formulieren zijn al volledig door ons ingevuld.

De invoerbelasting wordt geheven over de waarde van de bestelling inclusief verzendkosten en komt overeen met de belasting over de toegevoegde waarde die in uw land van toepassing is. Er kunnen extra douanerechten worden geheven, die sterk kunnen variëren afhankelijk van de bestelde goederen en je land.

Neem voor gedetailleerde informatie contact op met je plaatselijke douanekantoor.

Gedeeltelijke levering

Zorg er bij het plaatsen van je bestelling voor dat de bestelde artikelen beschikbaar zijn voor levering, aangezien we alle artikelen samen verzenden. Gedeeltelijke leveringen worden alleen op onze kosten uitgevoerd als de leverdatum die bij de bestelling is opgegeven, aanzienlijk verandert.

Als je artikelen met verschillende levertijden wilt bestellen, maar ook direct beschikbare artikelen wilt ontvangen, kun je het beste meerdere bestellingen plaatsen. Als je een bestelling achteraf wilt wijzigen en onderdelen apart wilt laten verzenden, neem dan contact op met onze support.

LET OP: Aan elke volgende deellevering zijn extra kosten verbonden!

Ophalen in de winkel

Hou je van ongecompliceerd, veilig en vooral goedkoop? Laat je aankopen dan handig afleveren in een van onze filialen - helemaal gratis. Bepaal zelf wanneer je afhaalt en wat je bewaart.

Alle informatie over afhalen in de winkel

WhatsApp Chat starten